Abonnemang

Den mest populära tjänsten vi erbjuder är våra städabonnemang, då vi kommer ut regelbundet veckovis eller varannan vecka och fräschar upp..

Flyttstädning

Vi utför kompletta och professionella flyttstädningar för bostäder och lokaler i alla storlekar. Vi lämnar alltid fast pris och alla jobb genomförs med besiktningsgaranti.

Storstädning

En storstädning är ett mellanting mellan vanlig hemstädning och flyttstädning. Alla inventarier är kvar på plast men vi gör även rent på de svåråtkomliga ställena och gör moment..

Visningstädning

Städning inför visning blir allt mer vanligt, precis som hemstädning är visningsstädningen väldigt viktig för att skapa ett objektivt intryck som tilltalar den eventuelle köparen.

Företagsservice

En bra kontorsstädning kan sänka er sjukfrånvaro och öka er produktivitet. Glada medarbetare gör ett bättre jobb!

Fönsterputs

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. RenaHem ger dig glasklara rutor, fria från stänk och smutsränder.

Mer info

TSB Toppen Service AB

Med ett fullbokat schema är det inte lätt att få tiden att räcka till. Städhjälp från oss är en fantastisk avlastning för att slippa ett stressmoment i vardagen. Toppen Service är en seriös städfirma som erbjuder professionell städning i Stockholm. Vi erbjuder allt från hemstädning en gång i veckan till byggstädning vid enstaka tillfällen. Vårt mål är att skapa rena och trevliga miljöer i hem och på arbetsplatser. Sedan starten 2007 har vi byggt en omfattande och nöjd kundskara. Vi anpassar oss efter dina behov, inte minst genom att erbjuda uppdrag alla veckodagar. På så sätt kan vi anpassa oss efter en tid som passar just dig. Vi erbjuder fasta och låga priser på våra tjänster.
 

Policyn på Toppen Service är att alltid vara noggranna. Som städföretag tar vi personligt ansvar för att slutresultatet motsvarar dina förväntningar. Anlitar du oss på avtal kommer samma person till dig varje gång, vid sjukdagar hör vi av oss i förväg. Tidshållning är en självklarhet, det gynnar både dig och oss. 
 

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss för mer information kring städhjälp i Stockholm. Boka gärna en provstädning till förmånliga 165 kronor per timme!

 

  • Vi har kollektivavtal

  • Vi har F- skattesedel

  • Vi är momsregistrerade

  • Vi genomför kvalitetskontroller

  • Arbetskläder med Toppen Service logotyp

  • ID- bricka med foto

  • Nöjd kund- garanti

Kontakta oss

  • Facebook - White Circle